Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@disposable
    totaal.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Bekerhouders

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Bekerhouder kopen bij 4UStore

Bekerhouders zijn de beste optie als vervanger voor porseleinen kopjes en mokken. Daarnaast drinken de bekerhouders natuurlijk veel fijner dan een ordinair normaal plastic of kartonnen bekertje. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, kleuren, maten en designs, zo is er altijd wel een die past bij u. De bekerhouder gebruik je door er een passend plastic wegwerpbekertje in te steken. Wanneer uw koffie of thee op is, moet je enkel het plastic of kartonnen wegwerpbekertje uit de bekerhouder verwijderen. De cup- of bekerhouder kan je gewoon blijven gebruiken, wel zo handig.

Bekerhouder: het beste disposable alternatief

Bekerhouders worden veel gebruikt op kantoor en op andere werkplekken. Velen geven de voorkeur aan de bekerhouders boven automatenbekertjes. De bekerhouders geven het gevoel dat je uit een echt kopje drinkt, ook al is dit niet het geval. De bekerhouders kunnen meermaals worden gebruikt en kunnen gewoon worden afgewassen in de vaatwasser. Ze zijn gemaakt van een hoge kwaliteit kunststof en zullen dan ook een lange tijd meegaan.

Hoe werkt een bekerhouder?

In feite is de bekerhouder exact wat de naam zegt het te zijn: een houder waar je het klassieke plastic of kartonnen wegwerpbekertje in plaatst. Nadat de koffie en/of thee automaat zijn werk heeft gedaan, hoef je het disposable bekertje enkel in de bekerhouder te steken. De bekerhouder zorgt ervoor dat het klassieke wegwerpbekertje goed vast komt te zitten en biedt ook een isolerende werking, waardoor je je geen zorgen meer hoeft te maken over handen die bijna verbranden. Het plastic of kartonnen bekertje krijgt hierbij door de bekerhouder voldoende ondersteuning, waardoor je tijdens het drinken enkel de bekerhouder vast hoeft te houden.

Opgelet: het is belangrijk dat de bekerhouder ook past bij het formaat van de afgegeven plastic of kartonnen wegwerpbekers. Niet alleen is dat belangrijk omdat ze überhaupt in de bekerhouder zouden passen, ook omdat de goede omsluiting anders niet kan worden gegarandeerd en de inzetcups uit de bekerhouders zouden kunnen vallen, zonde van uw drinken natuurlijk! Om die reden geven wij bij iedere bekerhouder concreet aan voor welke inzetcups ze geschikt zijn. Desgevallend is ook de maximale inhoud van de bekerhouder aangegeven.

De wegwerpbekers

Maar welke plastic of kartonnen wegwerpbekers zijn dan de goede? Wij bieden verschillende plastic en kartonnen wegwerpbekers aan. De plastic wegwerpbekers variërend van zilverwit naar wit naar transparant. Ook hebben we verschillende kartonnen wegwerpbekers variërend van wit naar een wegwerpbeker met verschillende kleurtjes. Al ons plastic en kartonnen wegwerpbekers zijn gemaakt van goede kwaliteiten waardoor ze uw koffie en/of thee goed bewaren.