Onze andere webshops

Andere 4UStores: Handdoekentoiletpapier.nl DisposableTotaal.nl Kantinewinkel.nl Prullenbaktotaal.nl

Recent toegevoegd

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Biologisch afbreekbaar
  1. Nee (3)
Prijs
  1. 17
    51
Materiaal
  1. PS Plastic (3)

Bekerhouders

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Bekerhouder kopen bij 4UStore

Bekerhouders zijn de beste optie na porseleinen kopjes en mokken en drinken natuurlijk veel fijner dan een ordinair plastic bekertje. Ze voelen goed in de hand en zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en designs. De bekerhouder gebruik je door er een passend wegwerpbekertje in te steken. Wanneer uw koffie op is, hoef je vervolgens enkel het wegwerpbekertje te verwijderen. De cup- of bekerhouder? Die kan je gewoon blijven gebruiken. Elke keer opnieuw.

Bekerhouder: het beste disposable alternatief

Bekerhouders worden veel gebruikt op kantoor en bij andere werkplekken. Velen geven er de voorkeur aan boven automatenbekertjes. Het geeft het gevoel dat je uit een echt kopje drinkt, ook al is dit niet het geval. De bekerhouders kunnen meermaals worden gebruikt en gewoon worden afgewassen in de vaatwasser. Ze zijn gemaakt van een hoge kwaliteit kunststof en zullen dan ook een lange tijd meegaan.

Hoe werkt een bekerhouder?

In feite is de bekerhouder exact wat het zegt te zijn: een houder waar je het klassieke bekertje in plaatst. Nadat de automaat zijn werk heeft gedaan, hoef je het disposable bekertje er enkel in te steken. De bekerhouder zorgt ervoor dat het goed vast komt te zitten en biedt ook een isolerende werking, waardoor je je over warme handen geen zorgen meer hoeft te maken. Het plastic bekertje krijgt hierbij voldoende ondersteuning, waardoor je tijdens het drinken enkel de bekerhouder hoeft vast te houden.

Opgelet: het is belangrijk dat de bekerhouder ook past bij het formaat van de afgegeven bekers. Niet alleen is dat belangrijk opdat ze überhaupt in de bekerhouder zouden passen, ook omdat de goede omsluiting anders niet kan worden gegarandeerd. Om die reden geven wij bij iedere bekerhouder concreet aan voor welke inzetcups ze geschikt zijn. Desgevallend is ook de maximale inhoud van de bekerhouder aangegeven.

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@disposable
    totaal.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
KiyOh

8,6 / 10

Gebaseerd op 798 beoordelingen

Z&O Schoonmaakbedrijf "Prijs en kwaliteit"

17 mei 2019