Onze andere webshops

Andere 4UStores: Handdoekentoiletpapier.nl DisposableTotaal.nl Kantinewinkel.nl Prullenbaktotaal.nl

Recent toegevoegd

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Biologisch afbreekbaar
 1. Nee (27)
Prijs
 1. 12
  102
Materiaal
 1. Plastic (27)
Inhoud
 1. 180 ml (1)
 2. 250 ml (1)

Bekerdeksels

Foto-tabel Lijst

1-12 of 27

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Foto-tabel Lijst

1-12 of 27

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Wanneer u onderweg in de kiosk een lekkere, thee of warme chocolademelk koopt is een deksel allesbehalve een overbodige luxe. Neem altijd een deksel mee is het advies. U wilt namelijk niet haasten voor de trein of bus en vervolgens volledig onder de chocolademelk zitten. Daarnaast zorgt een deksel ervoor dat u drankje langer warm blijft. Vooral in de winter is dit handig. De deksels zijn allen voorzien van een handige drinkopening. Zo hoeft u het deksel niet te verwijderen om uit uw beker te drinken. 

Bekerdeksels: handig voor onderweg

De bekerdeksels zijn verkrijgbaar in verschillende maten. In de webshop onder andere een deksel voor de populaire I’m a Hot Cup. De deksel zijn zowel verkrijgbaar met als zonder drinktuitje. De deksels zonder drinktuitje zijn bedoeld ervoor te zorgen dat uw drank warm blijft en dat u niet morst onderweg. U trakteert uw collega’s op het werk bijvoorbeeld op koffies van uw favoriete espressobar. De deksels met drinktuitje gebruikt men wanneer men onderweg snel een koffie wil drinken. Bijvoorbeeld in de trein. Stel u voor u staat in de ochtendspits. Zonder deksel op uw cappuccino wordt dit een hele opgave. 

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@disposable
  totaal.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
KiyOh

8,7 / 10

Gebaseerd op 693 beoordelingen

Nathalie "Top opvolging. Ook de nazorg en technische ondersteuning bij de geleverde koffieautomaat bevestigen een hoog klantgericht niveau en een hoge exper ..."

18 jan. 2019