Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@disposable
  totaal.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Biologisch afbreekbaar
 1. Nee (4)
Prijs
 1. 24
  89
Manufacturer
 1. Depa (1)
 2. Neutraal (3)
Materiaal
 1. PS Plastic (4)

Bekerdeksels

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Wanneer u onderweg in de kiosk een lekkere, thee of warme chocolademelk koopt is een deksel allesbehalve een overbodige luxe. Neem altijd een deksel mee is het advies. U wilt namelijk niet haasten voor de trein of bus en vervolgens volledig onder de chocolademelk zitten. Daarnaast zorgt een deksel ervoor dat u drankje langer warm blijft. Vooral in de winter is dit handig. De deksels zijn allen voorzien van een handige drinkopening. Zo hoeft u het deksel niet te verwijderen om uit uw beker te drinken. 

Bekerdeksels: handig voor onderweg

De bekerdeksels zijn verkrijgbaar in verschillende maten. In de webshop onder andere een deksel voor de populaire I’m a Hot Cup. De deksel zijn zowel verkrijgbaar met als zonder drinktuitje. De deksels zonder drinktuitje zijn bedoeld ervoor te zorgen dat uw drank warm blijft en dat u niet morst onderweg. U trakteert uw collega’s op het werk bijvoorbeeld op koffies van uw favoriete espressobar. De deksels met drinktuitje gebruikt men wanneer men onderweg snel een koffie wil drinken. Bijvoorbeeld in de trein. Stel u voor u staat in de ochtendspits. Zonder deksel op uw cappuccino wordt dit een hele opgave. 

Bekerdeksels kopen bij 4UStore

Wat is een goede koffiebeker zonder deksel? Helemaal niets! Bij 4UStore kan je daarom ook bekerdeksels kopen. In combinatie met onze lijn bekers stel je dus zelf jouw eigen beker met deksel samen. Dankzij onze keuzehulp is het combineren tot een beker met deksel dan ook kinderspel. Twijfel je over de geschiktheid van de bestelde beker met deksel? Dan helpt onze klantendienst jou uiteraard graag verder. Bij 4UStore vind je uiteenlopende bekers en deksels. Zo kan je perfect kiezen voor een plastic beker met deksel maar ook een speciale beker met deksel voor hete dranken is bij ons verkrijgbaar.

Beker met deksel voor hete dranken

Het gaat hier wel degelijk om een plastic bekerdeksel. Volledige plastic bekers met deksel zijn in theorie ook een optie, maar dan moet het wel gaan om speciale plastic koffiebekers met een hoog smeltpunt. Over het algemeen gaat het in deze categorie dan ook eerder om bekerdeksels ter combinatie met de koffiebekers van onder andere I’m a Big Hot Cup. Dankzij zo’n beker met deksel blijven jouw warme dranken veel langer op temperatuur, zonder dat je jouw vingers hoeft te verbranden en zonder dat ze aan stevigheid hoeven in te boeten. Gaat het eerder om koude drankjes die graag pronken met hun versheid? Dan zijn plastic bekers met deksel echter een betere keuze.

Plastic beker met deksel kopen bij 4UStore

Waar de zwarte deksels er zijn voor hete dranken, zijn de plastic bekerdeksels er dan weer voor andere drankjes. De lijn plastic bekers met deksel is hoe dan ook heel uitgebreid. Zo kan je kiezen voor een plastic beker met deksel en een fijne opening waar een rietje in mag. Zo’n beker met deksel is ideaal voor een verse fruitsap. Verkies je eerder een heerlijke smoothie of een milkshake? Dan is er ook de beker met deksel en een ruimere opening opdat ook dikkere rietjes er moeiteloos in zouden passen. Tot slot kan je bij 4UStore ook een bijzondere beker met deksel kopen. Hier is het bekerdeksel voorzien van een smiley. I’m a Cool Cup wordt zo wel heel letterlijk genomen.