Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@disposable
  totaal.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Biologisch afbreekbaar
 1. Nee (2)
Prijs
 1. 67
  81
Manufacturer
 1. Neutraal (3)
Materiaal
 1. PS Plastic (2)
Inhoud
 1. 150 ml (1)
 2. 180 ml (1)

Automatenbekers

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

De automaatbeker heeft u vast en zeker wel eens in uw handen gehad: het bekende witte of bruine bekertje dat eenvoudig stapelbaar is. De automaatbeker heeft een anti-statische behandeling gekregen, zodat hij geen storing kan veroorzaken in de automaat. De thermobeker is de warme dranken-variant van de automaatbeker met dikkere wanden om te voorkomen dat u uw handen brandt. Op zoek naar een automaatbeker voor uw koffiemachine, maar u bent niet zeker welke zou passen? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Automaatbekers kopen bij 4UStore

De automaatbeker hebt u vast en zeker wel eens in uw handen gehad: het bekende witte of bruine bekertje dat eenvoudig stapelbaar is. De automaatbeker heeft een antistatische behandeling gekregen, zodat hij geen storing kan veroorzaken in de automaat. De thermobeker is de automaatbeker voor warme dranken en is daarbovenop voorzien van dikkere wanden om te voorkomen dat men de handen verbrandt. Uiteraard heeft de automaatbeker nog een aantal andere belangrijke kenmerken en zijn er onderlinge verschillen mogelijk. Daarom kiezen wij dan ook voor een uitgebreid assortiment met een optimale keuzemogelijkheid.

Verschillende stijlen, steeds een geschikte automaatbeker

Geen enkele automaatbeker is identiek. Zo komen ze in de eerste plaats in verschillende materialen, zoals plastic of karton. Toch zijn ook de stijlen heel verschillend. Soms kiest een automaatbeker bijvoorbeeld voor subtiele horizontale lijnen, terwijl een andere automatenbeker graag glashelder is of zich net in een vrolijk jasje laat nestelen. De inhoud varieert van 150 tot 180 ml, maar hun efficiëntie staat keer op keer buiten kijf.

Meer dan gewoon een disposable beker

Een automaatbeker is veel meer dan gewoon een disposable beker die qua afmetingen werd aangepast aan de grillen van de automaat. Zo kreeg elke automaatbeker een antistatische behandeling om onderlinge verkleving te voorkomen. Dankzij deze antistatische behandeling hoeven er geen storingen in de automaat te ontstaan. Toch denkt het ook verder dan dat en is de automatenbeker helemaal aangepast aan de gebruiker. Horizontale lijnen die voor extra grip zorgen zijn bijvoorbeeld altijd wel aanwezig. Net zoals een schuimrand om morsen te voorkomen en een eventueel hip kleurtje dat helemaal aansluit bij jouw outfit. Toegegeven: dat laatste is misschien minder belangrijk, maar het toont aan dat we terecht steeds meer mogen verwachten van onze automaatbeker. Bekijk ons gehele beker-assortiment.

Op zoek naar een automaatbeker voor jouw koffiemachine, maar ben je nog niet helemaal zeker welke zou passen? Neem dan gewoon even contact met ons op. Wij helpen jou graag verder.