Onze andere webshops

Bekers

Foto-tabel Lijst

1-12 of 20

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 20

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Disposable totaal heeft een ruim aanbod van wegwerp artikelen. Zo zijn er diverse soorten wegwerp bekers en glazen. Een voorbeeld van dit zijn de kartonnen koffiebekers. Deze komen goed van pas voor diverse evenementen of voor op kantoor. De koffiebekers van karton zijn erg handig en in verschillende stijlen beschikbaar. Disposable totaal heeft ook biologisch afbreekbare koffiebekers en de bekende schotse ruit koffiebekers. 

Houd uw koffie langer lekker!

Om de koffie optimaal te beschermen tegen kou en wind zijn er ook koffiebeker deksels, super handig voor het reizen of om knoeien te voorkomen. De wegwerp koffiebekers zijn van goede kwaliteit en kunnen de warmte van de inhoud zonder probleem doorstaan. De koffiebekers zijn natuurlijk ook te gebruiken voor andere inhouden dan koffie. Thee, warme chocomel of gewoon wat fris kunnen ook prima worden geconsumeerd met deze bekers.

Disposable bekers kopen bij 4UStore

Bij 4UStore vind je een ruim assortiment aan disposable bekers. Het gaat bijvoorbeeld om koffiebekers maar ook om plastic bekers, soepbekers, automatenbekers en een aantal bijzondere varianten. Stuk voor stuk hebben ze hun superieure kwaliteit gemeen. Hiernaast komen ze in bulkverpakkingen en zijn ze voorzien van een lucratieve staffelkorting. Onze disposable bekers zijn dan ook ideaal voor grootverbruikers waarbij we onder andere aandacht hebben voor kantines en horecagelegenheden.

Plastic disposable bekers kopen bij 4UStore

In de eerste plaats gaat het om plastic bekers. Hierbij denken we aan drinkbekers voor koude dranken. Plastic disposable bekers zijn dan ook zelden geschikt voor hete dranken, hoewel onze plastic koffiebekers het tegendeel bewijzen. Verder vinden we in deze categorie ook plastic milkshakebekers, plastic ijsbekers en plastic disposable bekers voor salades. Tot slot is er ook een bijzonder type plastic disposable bekers opgenomen in ons assortiment. Het gaat om de zogenoemde rode party cups zoals we ze vooral kennen van Amerikaanse themafeestjes. Deze plastic disposable bekers zijn niet alleen ideaal voor een uitdagend spelletje beerpong maar voelen ook nog eens heerlijk stevig aan!

Kartonnen disposable bekers kopen bij 4UStore

Naast onze collectie plastic bekers kan je bij 4UStore ook disposable bekers kopen op basis van karton. Het gaat in de eerste plaats om kartonnen koffiebekers. Zij rekenen dan op de isolerende kracht van het karton om de koffie heerlijk lang warm te houden zonder dat je jouw vingers hoeft te verbanden. Toch zijn het niet alleen koffiebekers die rekenen op karton. Ook onze kartonnen milkshakebekers en ijsbekers zijn daar een mooi voorbeeld van. Ideaal, want karton doet ook dienst als koude-isolator. Met deze disposable bekers zal jouw ijs niet smelten in jouw hand en blijft het altijd heerlijk koel. Extra cool!

Bekerdeksels en -houders apart verkrijgbaar

Naast ons ruim assortiment aan disposable bekers kan je bij 4Ustore ook de bekerhouders en bekerdeksels apart verkrijgen. Let hierbij steeds goed op de afmetingen. Twijfel je over de compatibiliteit met onze wegwerp bekers? Vraag een en ander dan na bij onze klantendienst. Wij helpen jou immers met alle plezier verder.